Multilanguage Sales Education in Movie format

Het ontstaan van ProfitX2 is de natuurlijke evolutie via de Sales- en Leadership-opleidingen van bedrijfscoach Chris Cotteleer, naar het verfilmen van deze opleidingscontent.

Chris is een bedrijfscoach die al meer dan 30 jaar internationaal opleidingen verzorgt rond de thema’s Communicatie, Verkoop & Leadership. Deze opleidingen drijven de resultaten van KMO-ondernemers naar ongekende hoogte.

 

Coachingsprogramma’s worden samengesteld vanuit een modulair systeem met een keuze uit vele tientallen Modules als Afsluittechnieken, Objectiebehandeling, Lichaamstaal Lezen, Lichaamstaal Spreken, Psycho Selling, PreSales, Pitchen met ROI, en vele andere.  Het zal voor elke ondernemer duidelijk zijn dat ‘meer klanten overtuigen’ (= beter verkopen), een enorme impact zal hebben op het bedrijfsresultaat in het algemeen en op de marketinginspanningen in het bijzonder. Vandaar dat deze Sales-opleidingen een belangrijke factor zijn binnen het ProfitX2-aanbod.

PROFITX2 MISSION STATEMENT

Voor bedrijven en merken die streven naar een sterk verbeterde rendabiliteit & visibiliteit voorzien wij in zeer effectieve meertalige video-based opleidingen in verkoop-communicatie & leadership afgestemd op uw activiteit die snel en efficient wereldwijd kunnen ingezet worden in een gepersonaliseerde leeromgeving.

Op die manier behalen onze klanten met een minimum aan investering een maximum aan rendement en kan ons opleidingsaanbod continu doorgroeien om steeds meer meetbare waarde te creëren.

 

Aan bedrijven die modern en toekomstgericht willen werken, wil ProfitX2 de mogelijkheid bieden om al die vormen van noodzakelijke kennis en opleiding, in een digitaal video-format aan te bieden, een format dat dankbaar wordt opgenomen door de nieuwe generaties van medewerkers. Bovendien wil ProfitX2 deze content in vele talen aanbieden opdat zoveel mogelijk medewerkers, wereldwijd, deze opleidingen kunnen volgen in de taal van hun voorkeur.  Dat is het idee van ‘Multilanguage Sales Education in Movieformat’ de core-business van ons bedrijf ProfitX2.

 

Door van deze gedigitaliseerde kennis van ProfitX2 gebruik te maken zullen bedrijven snel en makkelijk, de noodzakelijke kennis om succesvol te zijn, ter beschikking kunnen stellen van hun bestaande en nieuwe medewerkers (veel snellere onboarding-trajecten), hun klanten of hun netwerk van verdelers. Via een professionele en digitale Sales-ondersteuning kan elk bedrijf of Merk nu landen en regio’s veroveren aan een tempo dat anders ondenkbaar zou zijn.

 

Het ‘hogere doel’ van ProfitX2, is de verbetering van de rendabiliteit van bedrijven.  Het ‘middel’ om dit te bereiken, is het aanbieden van Meertalige Digitale Opleidingen in Sales.  Vandaar onze slogan:

Knowledge_results
Vlieger